Sayfalar

9 Mart 2016 Çarşamba

Vatanımızın ve Milletimizin Bütünlüğü İçin Çok Güzel Bir Dua Buyrun

Yâ İlâhe’l-Alemîn! Celle Celâlühu
İslam’a ve Müslümanlara yardım eyle. Güvenlik güçlerimizi ve Ordularımızı karada, havada, denizde, her zaman ve her yerde daima muzaffer eyle.
Birlik ve beraberliğimizi bozdurtma. Birlik ve beraberliğimize kastetmek isteyenlere fırsatlar verme ya Rabbi!
Görünür görünmez kazalardan, takat yetmez, akla hayale gelmez belalardan, memleketimizi, milletimizi ve bütün İslam âlemini lütfunla esirge ve muhafaza eyle ya Rabbi!
Sevgili Peygamberimiz sallallahu aleyhi ve sellem'in sevgi ve muhabbetini gönüllerimize rızık olarak bahşeyle.
Bu sevgi ile yaşat, bu sevgi ile huzuruna al, bu sevgi ile O'na vereceğin livaü’l-Hamd adlı sancağı altında böylece toplanmayı, arşın altında gölgelenmeyi, Kevser’inden içmeyi, hesabın kolaylıkla görülüp sıratı geçmeyi, cennetine girmeyi, cemalini görmeyi, Efendimiz (sallallahu aleyhi ve sellem)’e yakınlık ve komşuluğu da cümlemize nasip eyle ya Rabbi!
Sana açılan eller hürmetine, seni anan diller hürmetine, arş-ı a’la hürmetine, ism-i a’zam hürmetine, Kâbe, zemzem ve ravza-i mutahhara hürmetine, âlemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed sallallahu aleyhi ve sellem hürmetine dualarımızı kabul eyle, hallerimizi ıslah eyle, işlerimizi asan eyle. Rahmetini ve bereketini esirgeme üstümüzden ya İlâhe’l-Alemîn!
Şu saatte af olmadık hiçbir günahımızı bırakma. Kabul olmadık hiçbir duamızı bırakma, kabul eyle ya Rabbi!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder