12 Kasım 2019 Salı

Bu kısmet açma duası bende mucize etkisi yarattı

 Değerli Dostlar Bir Dua Hakkında Bilgi Ararken Bu Yazıyı gördüm Faydalı Olacağı Kanati İle Sizlerle Paylaşmak İstedim.Bu Dua Terkibi Tamamen Alıntıdır.
----------------------------------------------------------------
Bu Kısmet Açma Duası Bende Mucize Etkisi Yarattı

Not: Bu yazıyı okuduğunuza şükredip kısmet açma duasının en doğru şeklini öğrenmiş olacaksınız.

Sevgili okurlar, size kısmet açma duasıyla ilgili detaylı bir inceleme aktarıp özellikle bir okurumuzun (Sena Hanım'ın) bu duayla nasıl bir değişim yaşadığını aktaracağız. Kısaca bu yazıda hem kısmet açma duasının en doğru şeklini hem de bu duanın bir kardeşimizdeki etkisini öğrenmiş olacaksınız.


İlk olarak değerli okurumuz Sena Hanım'ın bu konudaki söylemlerini aktarmak istiyoruz:

Kısmet Açma Duasının Sena Hanım'daki Etkisi Nasıl Oldu?

"Ben, 31 yaşındayım ve şimdiye kadar evlenmemiş biriydim. Evlenmeyi ve huzurlu bir yuva kurmayı çok istediğim halde bir türlü nasip olmadı maalesef. Bunun için yıllarca dua ettim Rabbime. Nihayet karşıma Ya Batın ve Ya Fettah esmaları ile yapılan kısmet açma duası çıktı. Bu duayı okuduktan bir hafta sonra tam 2 talibim çıktı ve ben bunlardan biriyle (müstakbel kocam canım Ahmet'le) düğün hazırlığı yapıyorum. Bana bu duayı önerdiğiniz için Allah sizden razı olsun."

Evet Sena Hanım, kısmet açma duasının kendi üzerindeki etkisini bu şekilde tarif ediyor. Biz de değerli mümin kardeşimizin hayatında can simidi olan bu harika duayı sizinle paylaşmak istedik. Duanın uygulanış biçimi ve detayları aşağıda:



Kısmet Açma Duası Nasıl Yapılır?


Evvela, sessiz bir ortamda kalbinizi dünyanın bütün kirlerinden arındırıp tertemiz bir yürekle Allah'ın huzuruna çıkmalısınız. Kalbinizi arındırdığınızdan ve sükûnet içinde olduğunuzdan emin olduktan sonra, ellerinizi semaya açıp içinizden şu cümleyi okumalısınız:

"Ey Arş-ı Ala'ya azamet ve kibriya ile taht kuran Allah'ım, yapacağım masum duanın içten talebini ifa buyur. Âmin."

Bu cümleyi söyledikten sonra, aşağıdaki uygulamalarla devam edeceksiniz:

Kısmet Açma Duasının Besmele-Ayete'l-Kürsi Kombinasyonu

Bu kısımda (yani yukarıdaki cümleleri okuduktan sonra) 3 kez besmele (bismillahirrahmanirrahîm) ve 7 kez de Ayete'l-Kürsi okuyacaksınız. 3 besmeleyi ve 7 Ayete'l-Kürsi'yi takiben de şöyle yalvarmaya başlayacaksınız:

"İlâhî, azametin ve celalin ile kâfir kullarının yüreklerine korku salan sen olduğun gibi merhamet ve şefkatinle de mümin kullarına rahmet esintileri gönderen sensin.

İlâhî, kalbi inşa edip insan bedenine yerleştiren hikmetine ve beyni dizayn edip insan kafasına monte eden ilmine sığınarak senden, benim yüreğime ve beynime de sükûnet ve huzur esintileri göndermeni istirham ediyorum. Bu da ancak kısmet açma duamın kabulü ile mümkündür Allah'ım. Âmin."


Kısmet Açma Duası ve Fatiha Boyutu


Besmele, Ayete'l-Kürsi ve yukarıdaki duayı bitirdikten sonra da kısmet açma duasının Fatiha boyutuna geçmeniz gerekiyor, şöyle ki:

Bu boyutta tam 11 kez art arda Fatiha Suresi'ni okuyup bu nurlu surenin feyzine yöneleceksiniz. 11 kez Fatiha okuduktan sonra da ellerinizi şu duaya açacaksınız:

"İlâhî, baharı bütün feyzi ve bereketi ile önümüze serip bizi kendi rahmetinin tatlı nimetleri ile sermest eden cemaline ve kışın şiddetli fırtınaları ile bizi imtihan eden sırlı ilminin izzetine sığınıyorum ve buyurduğun gibi sadece sana bel bağlıyorum.

İlâhî, yalnız senen medet uman bahtiyarların mutluluğunu yüreğinde taşıyan insan, hiçbir üzüntüye kapılmaz; zaten seni bulan her şeyi bulmuş sayılır. Seni bulan bahtiyar kullarının yüzü suyu hürmeti hakkı için bana kısmet açma duasının kabulünü dünya gözüyle göster ve beni ebediyen bahtiyar kıl. Âmin."

Kısmet Açma Duası ve Ya Batın Esması


Yukarıdaki Fatiha Suresi'nin 11 kez okunuşunun ve 1 defa da Türkçe duasının okunmasının ardından, artık kısmet açma duasının son bölümü olan esma boyutuna geçip duamızı bitireceğiz. Şöyle ki:

Şimdi, 21 kez Ya Batın esmasını okuyup 1 defa da şu duaya başlayacaksınız:

"İlâhî, içi dışı güzel insanların hem suretini tasvir eden hem de iç alemine nur ve güzellik bahşeden sensin. Işığını insanların çehresine ve iç dünyasına çeviren sonsuz ilminin güzel hikmeti için benim içimi de nurlu kıl.

İlâhî, senin iç güzellik bağışladığın kullar, diğer insanların gözüne daha tatlı görünür ve senin kısmetini açtığın kullar, yürekleri ferah ve mutlu bir şekilde senin evreninde dolaşır. Ne olur hem içime hem de dışıma ferahlık bağışla, beni diğer insanların gözüne tatlı gösterip kısmetime genişlik lütfeyle.

İlâhî, çevresindeki insanları pozitif enerjisi ile etkileyen kulların kalplerine nasip ettiğin hayat enerjisi, insanların hayata tutunma gücünü arttırır. Ne olur, bana da hayat enerjisi nasip et ve hayata tutunma şevkime güç verip kısmetimin önündeki engelleri kaldır. Âmin."

Kısmet Açma Duası ve Ya Fettah Esması


Bu duayı takiben şimdi de 21 defa Ya Fettah esma-yı hüsnasının bereketine başvurup kısmet açma duasına güç katmaya çalışacaksınız ve 21 Ya Fettah'ın ardından da 1 defa (bir defa) şu duayı okuyacaksınız:

"İlâhî, hangi kapı senin iznin ve yetkin olmadan açılabilir ve hangi engel, senin emrin ve iraden olmadan kalabilir? Hangi insan, senin yetkin dışında sevebilir ve hangi yürek senin iradene muhalefet edebilir. Sen, kişinin kalbi ile benliği arasına set çeker, insanın zihnine fikir tohumları ekersin.

İlâhî, bütün kapalı kapıların anahtarı sende olduğu gibi tüm kilitli yürekler de senin esintinle açılıp ferahlar. Sen, bahar mevsiminde sadece çiçeklere feyiz ve bereketinle genişlik vermezsin, aynı zamanda bütün kapalı gönülleri de çiçekler misali açarsın.

İlâhî senin açtığın yürek, hiçbir güçle tekrar kapatılamaz ve senin ferahlık bağışladığın kalp, ebediyen solmaz. Allah'ım, ne olur benim de yüreğime ebediyen solmayacak kısmet çiçeğini ek ve rahmetinle o çiçeğe feyiz bağışla. Âmin."


Evet sevgili mümin kardeşlerimiz, Sena Hanım'ın hayatında harika bir dönüşüme vesile olan kısmet açma duasının uygulama biçimi böyleydi.
Kaynak : Alıntı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder