18 Ocak 2016 Pazartesi

EVLİYALARIN GÜNLÜK ZİKİRLERİ

 EVLİYALARIN GÜNLÜK ZİKİRLERİ

Bismillâhirrahmanirrahiym.

Lâ ilahe illellâhü vahdehû lâ şeriyke leh, lehül mülkü ve lehül hamdü yuhyî ve yümiytü ve hüve hayyün lâ yemûtü ve hüve alâ külli şey'in kadiyr. Lâ ilahe illallâhül melikül hakkul mübiynü muhammedün rasûlüllâhi sâdi-kul va'dil emiyn. Sübhânellâhi ve bi hamdihî vel hamdü lillâhi ve lâ ilahe illallâhü vallâhü ekber, ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azıym. Sübhânellâhi ve bi hamdihî sübhânellâhil azıymi ve bi hamdih. Sübbûhun kuddûsün rabbünâ ve rabbül melâiketi ver rûh. Estağfi-rullâhel azıymellezî lâ ilahe illâ hüvel hayyül kayyûmü ve etûbü ileyhi ve es'elühüt tevbeh. Allâhümme rahmeteke ercû fe lâ tekilnî ilâ nefsi tarfete aynin ve ashh lî şe'nî küllehû lâ ilahe illâ ente. Allâhümme lâ mania li mâ a'tayte ve lâ mu'tıye li mâ mena'te ve lâ radde li mâ kadayte ve lâ yenfeu zel ceddi minkel ceddü. Bismillâhil-lezî lâ yadurru measmihî şey'ün fil ardı ve lâ fis semai vehüves semiy'ul aliym. Allâhümme salli alâ muhammedin mâ dâmetis salavâtü ve salli alâ muhammedin mâ dâmetil berekât. Ve salli alâ cesedi muhammedin fil ecsâd. Ve salli alâ ruhi muhammedin fil ervah. Ve salli alâ kabri muhammedin fil kubur. Ve salli alâ turâbi muhammedin fil etrâb. Ve salli alâ cemiy'ıl enbiyâi vel murseliyn. Vel hamdü lillâhi rabbil âlemiyn.

Allah dostları velilerin her gün ara vermeden önemle okudukları zikir, teşbih ve salavat-ı şerifelerden ibaret olan bu evradın günde bir defa okunması insanı günah kirlerinden temizler, kemâlâta ulaştırır, derecesini yükseltir, rızkını bollaştırır.

Çok güzel bir biçimde tertiplenen bu virdin okunması dünyevi ve uhravi işlerin yoluna girmesine, kalp aynasının açılmasına bir vesiledir. (Mecmaatü'l-Ahzab)

Pazartesi günü:

La ilahe illallahü Aziyzün Celiylün Ya aziyzün ya Celiyl. (100 adet)

Salı günü:

Allahümme salli ala Muhammedin ve ala Muhammedin vesellim,teslimen kesira. (100 adet)

Çarşamba günü:

La ilahe illallahü halisan muhlisa. (100 adet)

Perşembe günü:

La ilahe illallahü Halikü külli şeyyin ve hüve ala külli şeyin kadir. (100 adet)

Cuma günü:

Sübhanallahi vel hamdü lillahi vela ilahe illahü vallahü ekber vela havle kuvvete illa billahil aliyyil azıym. (100 adet)

Cumartesi günü:

La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimiyn. (100 adet)

Pazar günü:

La ilahe illallahül melikül hakkul mübiyn. (100 adet)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder