6 Ekim 2015 Salı

Bereket (Karınca) Duası ve Serveti Bereketlendirmek İçin Dua

Rivayet edildi ki: “Her kim hakka ve hukuka riayet ederek aşağıdaki duayı okur veya ticarethanesinde bulundurursa, hanesinde ve ticaretinde bereket meydana gelir.”

Bereket (Karınca) Duası
Duanın Arapça Okunuşu: “Allahümme ya Rabbi Cebrâîle ve Mîkâile ve İsrâfile ve Azrâile ve İbrahime ve İsmaile ve İshaka ve Yakube ve münzilel berakâti vet Tevrâti vez-Zebûri vel İncili vel Furkan. Ve lâ havle ve lâ kuvvete illa billahil aliyyil azim. Lâ ilâhe illallahül melikül hakkul mübin. Muhammedü-Resülüllahi sadikul va’dil emin. Ya Rabbi, Ya Rabbi, Ya Hayyu, Ya Kayyum, Ya zel Celali vel İkram. Es’elüke ya Rabbel arşil azimi en yerzükani rizkan halalen tayyiben birahmetike ya erhamer Rahimin. Yemliha, Mekseline, Mislina, Mernüş, Debernüş, Şazenüş, Kefetatayyuş, Kıtmîr.

Servetin Bereketlenmesi için Dua

Resulullah (Sallallahü Aleyhi ve Sellem) buyuruyor ki: “Kim Allah’u Teala’ya 100 defa istiğfar ederse, o kimse ölmeden bu istiğfarların bereketini mutlaka serveti üzerinde görür.” İstiğfarın yapılış şekli de şöyledir:

Servetinin Bereketlendirme Duası
Arapça Okunuşu: “Estağfirullahel-azimellezi lâ ilâhe illâ Hüvel-Hayyel-Kayyume ve etûbü ileyh. Ve es’elühüt-tevbete vel mağfirate min cem’ı’izzünûbe.