4 Aralık 2017 Pazartesi

BİR TÜRLÜ GEÇİNEMEYEN VE KAZANÇ ELDE EDEMEYENLER İÇİN DUA

BİR TÜRLÜ GEÇİNEMEYEN VE KAZANÇ ELDE EDEMEYENLER İÇİN DUA
Bazı kimseler vardır ki tabire caizse neye elini atsalar kurutulurlar. Halk arasında bu tip insanlar kısmeti bağlı gibi isimler takarlar. Aslında kısmeti bağlı kimse yoktur. Çünkü Allah bir kişiyi yarattıysa onun geçimini de yaratmıştır. Fakat biz insanlar bazen bu nasibi iyi değerlendiremeyiz, bazen de nasibimizin bereketini azaltacak hatalarda bulunuruz. Önce bu hatalarımızı gözden geçirip düzelttikten sonra buraya yazacağımız dualar gerçekten işleri bir türlü yolunda gitmeyen kişiler için çok faydalı olduğu tecrübe ile sabittir. Allah herkesin kazancını bol bol bereket ihsan eylesin.

1- Her gün güneş doğarken ve batarken 7 defa Duha suresi okuyan kişinin başından geçimsizlik belası kalkar.

2- Kim vakit namazlarında Zilzal suresini okumayı adet  haline getirirse Allah o kişiyi kısa zamanda servet sahibi yapar.

3- Bir türlü geçinemeyen kişi Karia suresini yazıp boynuna ya da başka bir tarafına asarsa Allah o kişiye kolay yoldan para kazanma kapılarını açar.

4- Kim kuşluk namazının secdesinde 14 defa Ya Vehhab deyip namazdan sonra da bu isim ile  ellerini açıp kazanç için dua ederse Allah kısa zamanda duasına icabet eder.

5- Geçinemeyen kişi şu ayeti okumalıdır:

Talak Suresinin 2. Ayetinin bir kısmı 3.ayeti
“Euzübillahimineşşeytanirracim” “Bismillahirrahmanirrahim”
بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ 

وَمَن يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَل لَّهُ مَخْرَجًا
وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لَا يَحْتَسِبُ وَمَن يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرًا

 'Ve men yettekıllahe yec'al lehü mahrecen ve yerzukhü min haysü la yahtesibü ve men yetevekkel alellahi fehüve hasbü inallahe baliğu emri kad celellahü li külli şey'in kadra.

Anlamı : Ve kim Allah’a karşı takva sahibi olursa, (Allah) ona bir çıkış yeri nasip kılar.
Ve onu ummadığı yerden rızıklandırır. Kim Allah'a güvenirse O, ona yeter. Allah, emrini yerine getirendir. Allah her şey için bir ölçü koymuştur.
6- Her gün tam bir temizlik halinde 731 defa Ya Halıku ismi şerifini zikreden kişinin sürüncemedeki işleri yoluna girer.

Kaynak: Alıntı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder