19 Aralık 2017 Salı

FİL SURE-İ ŞERİFESİNİN ESRARI

FİL SURE-İ ŞERİFESİNİN ESRARI

SURELERİN FAZİLETLERİ VE SIRLARI ( FİL SURE-İ ŞERİFESİ )


FİL SURE-İ ŞERİFESİNİN ESRARI

Burada fil sure-i şerifesinin kötüleri Helak etmekle alakalı bir kaç yöntemi bahis konusu ama biz dünya görüşümüz gereği bunları anlatmamayı uygun görmekteyiz.


BİR ZALİMİN YANINA GİRERKEN

Bu sure-i şerifeyi bir cebbarın yanına girerken okuyan kimseye o cebbar bir kötü, bir fena muamele edemez. Bir düşman ile muhasama esnasında fil sure-i şerifesini okuyan kimse hasmına galip gelir; Kalbinde kuvvet ve cesaret hasıl olur. 


DÜŞMAN ŞERRİNDEN EMİN OLMAK İÇİN

Her gün sabah namazı'nın ilk rekatında Fatiha'dan sonra "Elem neşrah leke" ve ikinci rekatında Fatihayı müteakip "Elem tere keyfe" Sure-i şerifelerini okuyan kimse daima düşman şerrinden emin ve mahfuz olur.

Sabah namazının farzında uzun zamm-ı sure okumak sünnet-i seniyye olduğundan bu sureleri namazın iki rekat sünnetinde okumak caizdir ve aynı tesiri gösterir.

KABE'Yİ YIKMAYA GİDEN EBREHE'NİN ORDULARI  HER DAİM VARDIR VAR OLACAK.
İLİKLERİMİZE KADAR YERLEŞMİŞ,
ALLAH VE PEYGAMBER DÜŞMANLARI.

Günde 19 kere okunabilir..
Fil sahipleri aydınlığı engellemek için birleşen güçler olarak temsil edilmiş bu gündeki karşılığı ise insanlığa , iyiliğe , aydınlanmaya , KİTLESEL huzura karşı cephe oluşturmuş güçlerdir.
Bunlar Bazen Filim,Bazen Dizi, Bazen Evlilik Programı, Bazen Yarışma Programları Bizleri Zehirler, Bunlar  bazen cehalet kılığında beyinlere , bazen bilgisayar oyunları kılığında yavrularımıza , bazen bonzai kılığında gençlere , bazen de moda kılığında NEFS' lere yağan zehirlerdir , karanlıklardır..
Alıntı


Fil Sûresi

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّح۪يمِ

اَلَمْ تَرَ كَيْفَ فَعَلَ رَبُّكَ بِاَصْحَابِ الْف۪يلِۜ ﴿١﴾ اَلَمْ يَجْعَلْ كَيْدَهُمْ ف۪ي تَضْل۪يلٍۙ ﴿٢﴾ وَاَرْسَلَ عَلَيْهِمْ طَيْراً اَبَاب۪يلَۙ ﴿٣﴾ تَرْم۪يهِمْ بِحِجَارَةٍ مِنْ سِجّ۪يلٍۖۙ ﴿٤﴾ فَجَعَلَهُمْ كَعَصْفٍ مَأْكُولٍ ﴿٥

Okunuşu: Elem tera keyfe fe'ale rabbuke biashâbilfîl. Elem yec'al keydehum fî tadlîl. Ve ersele aleyhim tayran ebâbîl. Termîhim bihicâratin min siccîl. Fece'alehum ke'asfin me'kûl.
Anlamı: (Ey Muhammed! Kâbe'yi yıkmaya gelen) Fil sahiblerine Rabbinin ne ettiğini görmedin mi? Onların düzenlerini boşa çıkarmadı mı? Onların üzerine, sert taşlar atan sürülerle kuşlar gönderdi. Sonunda onları, yenilmiş ekin gibi yaptı.