2 Mayıs 2015 Cumartesi

ibrahim saraçoğlu hemoroid basur için bitkisel kür

İBRAHİM SARAÇOĞLU HEMOROİD (BASUR) BİTKİSEL KÜRÜ
ibrahim saraçoğlu basur hemoroid için verdiği dereotu kürünü hemoroid rahatsızlığı olanların şifalı bitkiler ile yapılan bitkisel tedavi dereotu kürüyle basur sorunundan kurtulmak için bu kürün uygulanmasını tavsiye etti. hemoroid için bitki dere otu basura iyi gelir ve basuru geçiren bitkisel kür.
HEMOROİD (BASUR) NEDİR ?
Basur anüs içindeki toplardamarlarda bulunur. Bu toplardamarların yapısı genişlemeye müsaittir. Çeşitli sebeplerden dolayı bu toplardamarların içindeki basınç artar. Bu damarlar artmış basıncı dengelemek için genişlerler ve makat bölgesinden dısarı çıkarlar. Dışarı çıkan bu damar yumakları sık sık kanamaya sebep olabilirler. Hemoroid (Basur) toplumumuzda yaygın görülmekte ve çoğunlukla 50 yaşından sonra ortaya çıkmaktadır.
HEMOROİD (BASUR) NEDEN ORTAYA ÇIKAR ?
Hemoroid (Basur)’ un ana nedenlerinden biri toplardamar bozukluklarıdır. Kronik kabızlık ve hamilelik sonucu oluşan damar genişlemeleri Hemoroid (Basur) rahatsızlığının ortaya çıkmasında etkendir. Bu başlıca nedenlerın yanı sıra Alkol kullanmak, makat bölgesine zarar verebilecek sporlar yapmak (bisiklet), Lifli gıdaları yeterince tüketmemek de Hemoroid (Basur) rahatsızlığına yol açabilir.
BASURUN BELİRTİLERİ NELERDİR ?
Kişi Hemoroid (Basur) olduğunda en belirgin durum kanamadır. Bunun dışında yetersiz ve ağrılı bağırsak hareketleri, Makat içinde veya dışında ağrılı şişlik, Oturma esnasında ağrı, Makat bölgesinde kaşıntı gibi şikayetler Hemoroid(basur) belirtisi olabilir.
HEMOROİD BASURA BİTKİSEL TEDAVİ YÖNTEMLERİ
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu uzun süren çalışmaları neticesinde Hemoroid (Basur) rahatsızlığı tedavisinde Dereotu kürünün yardımcı olduğunu tespit etmiştir.
HEMOROİD BASUR İÇİN DEREOTU KÜRÜ
Dere otuyla yapılan kür için yapılması gereken dereotunun taze ve yeşilimsi olması. kahvaltıdan 15 dakika önce, öglen yemeginden 15 dakika önce ve akşamleyin yemekten 15 dakika önce açken 1 tutam dereotunu ağıza atılır ve çiğnendikten sonra suyla yutulur. Dereotunu sade şekilde tüketemeyenler için ise günde yine 3 kere sabah öğle akşam olmak üzere dereotu bol olmak şartı ile salatanın içinde tüketimi sağlanabilir.
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Dereotu kürü nün 1 ay boyunca hergün günde 3 kere uygulanmasını tavsiye etmektedir.
ÖNEMLİ NOT
Hastalıkları tedavi etmek, 1219 sayılı Tababet Kanunu’na göre sadece hekimlerimizin görevidir.Sitemiz  aracılığıyla elinize ulaşan bu bilgiler, tavsiye hükmündedir. Kürlerde ve metin içerisinde geçen bitkilerin kullanımından önce, adı geçen bitkilere alerjiniz olup olmadığını kontrol ettirmeniz tavsiye edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder