17 Haziran 2017 Cumartesi

Hacet ve Dilek İçin Okunacak Dua (Salavatı Şerif)

ETKİLİ BİR DİLEK DUASI BÜTÜN DİLEKLER İÇİN

Dileklerin kabulü için iksir olduğu beyan edilmekte. Birçok dileğin gerçekleşmesine vesile olan, hatta Okurken aklınızdan geçen başka bir isteğin dahi, sorunlarınızın, problemlerin bir anda ortadan kalktığına şahit olunmuş.

  Tavsiye herkezin, hepsinin dilekleri kabul olmuş.

3, 7, 11, 21, 41, 313 defa Okunabilir,

yeterki tam ihlasla ve hergün Okuyun.(dileği bir günde gerçekleşenler var bende dahil)

Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina ve senedena ve habibena ve şefiana ve mevlana Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim ecmaiyn"¦ Bi adedi ilmillah"¦Bi adedi hilmillah"¦Bi adedi sırrıllah"¦Bi adedi lütfullah"¦Bi adedi keremillah"¦Bi adedi şükrullah"¦Bi adedi azametillah"¦Bi adedi kudretillah"¦Bi adedi himayetillah"¦Bi adedi kifayetillah"¦Bi adedi şifaillah"¦Bi adedi sırri sırrıllah"¦


ANLAMI : ALLAHım Senedimiz Habibin ve şefaatcımız ve Mevlamız Hz.Muhammede (S.A.V.) ve Aline salatu selam ve bereketler ihsan eyle bizim tarafımızdan. Nihayetsiz olan ilminin adedince, Hilminin adedince, Sırrının adedince, Lutfunun adedince, Kereminin adedince, azametinin adedince, Hoşnut oldukların adedince, Azametin adedince, Kudretin adedince, Himayen adedince, Kafi geldiklerin adedince, şifa verdiklerin adedince, Sırrına sır verdiklerin adedince..


Kaynak: Alıntı