30 Aralık 2017 Cumartesi

İMAN NURU Kaynaktan beslenerek artar , kalp ihya olur (48 Ş)

5 Vakit namaza eksiksiz,zamanında,cemaatle kılmaya devam.
Kebair günahlardan sakınalım İnşaAllah.(Şirk,Zina,İçki,Kumar(Milli Piyango,Atyarışı,Şans Oyunları ve Diğerleri),Faiz... Külliyen Haramdır Günahtır.)
Kendi dini bayramlarımız dışındakilere itibar etmeyelim (Ramazan ve Kurban Bayramı)
Korkalım ki Rabbimizin ateşi bizi yakmasın. (Bu şirk meresimine icabet etmeyelim Alimler uyarıyor
onlarla birlikte MAHŞERDE halk edilirsiniz çok büyük bir tehlikedir imandan, yani bu şirke ortak olursanız ahiretinize yazık edersiniz mazallah, tövbe kapısı açık.)

Rabbimiz bütün erkek ve kadın müslüman kardeşlerimizi bağışlasın.
Rabbim Camilerimizi cemaatle doldurup taşırsın İnşaAllah.
Rabbimin ateşi bizleri yakmasın, bir kıvılcımı bile dünyayı küle çevirecek güçte olan Cehennem ataşinden muhafaza etsin. AMİN.

İman nuru artar ve güçlenmeye başlar.
2 BAKARA SURESI 186. AYETİ

اَعُوذُ بِاللهِ مِنَ الشَّيْطَانِ الرَّجِيمِ
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ


Eûzu billahi mineş-şeytânirracîm. Bismillahirrahmanirrahîm.



وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْيَسْتَجِيبُواْ لِي وَلْيُؤْمِنُواْ بِي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ

"Ve izâ seeleke ıbâdî annî fe innî karîb(karîbun) ucîbu da’veted dâi izâ deâni, felyestecîbû lî velyu’minû bî leallehum yerşudûn(yerşudûne)."
Meali:
( Kullarım Beni sorarlarsa , Çok YAKINIM...Bana dua ettiğinde , isteyenin duasına cevap veririm. O nlarda Bana cevap versinler ve Bana İMAN etsinler ki , doğru yolda olsunlar.)

Günde 7 okunur...
RAB kalbe çok yekın olur ve isteyinki VEREYİM fermanı devreye girer , hiçbir şey İCABETE mani olamaz. İMAN NURU Kaynaktan beslenerek artar , kalp ihya olur , HİDAYET gelir..

Kaynak : alıntı