21 Nisan 2024 Pazar

Bende Nazar Varmı ? Nasıl Anlarım ve Tedavisi Okunacak Ayetler ve Dualar

Su dolu (kabı fazla doldurmayın) bakır bir kap içine bir iğne konulur. Şahadet parmağınızı bu iğne üzeri koyarız ve bu esnada kulaklığımızı takıp Kalem Suresini dinlemeye başlarız.
Bu esnada kollarda uyuşma, mide bulantısı, ağlama, korku alnının gerilmesi, geğirme ve vucudun yanması gibi şeyler varsa sen nazarlısın.   Sonra bu kaptakı suyu dökün, (suyu ayak basılmayan bir yere yada çiçek saksınız varsa oralara dökün) kabı yakayın.
İçine içilebilecek suyu koyup

Kalem Suresi - 51 ve 52 ayetleri 1 defa
Fatiha Suresi  41 defa okunup
okuma bitince bir çay kaşığı üzüm sirkesi konulup 
kıbleye karşı durup
“Euzübillahimineşşeytanirracim” “Bismillahirrahmanirrahim”

diyerek üç yudumda içiyoruz.  ve bu terkibi 7 gün devam ediyoruz.

Kalem Suresi 51-52. Ayetleri Okunur. (1 Kere Okuyun )

 “Euzübillahimineşşeytanirracim” “Bismillahirrahmanirrahim”
 بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ

وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿٥١﴾

وَمَا هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ ﴿٥٢﴾
Ve in yekâdullezîne keferû le yuzlikûneke bi ebsârihim lemmâ semiûz zikra ve yekûlûne innehu le mecnûn(mecnûnun).Ve mâ huve illâ zikrun lil âlemîn(âlemîne).
 --------------------------------------------------------------------------
Fatiha Sûresi  41 defa okunur

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّح۪يمِ

١﴾ اَلْحَمْدُ لِلّٰهِ رَبِّ الْعَالَم۪ينَۙ ﴿٢﴾ اَلرَّحْمٰنِ الرَّح۪يمِۙ ﴿٣﴾ مَالِكِ يَوْمِ الدّ۪ينِۜ ﴿٤﴾ اِيَّاكَ نَعْبُدُ وَاِيَّاكَ نَسْتَع۪ينُۜ ﴿٥﴾ اِهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَق۪يمَۙ ﴿٦﴾ صِرَاطَ الَّذ۪ينَ اَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْۙ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلَا الضَّٓالّ۪ينَ ﴿٧

Okunuşu: Elhamdu lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budu ve iyyâke neste'în, İhdinessırâtel mustakîm. Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn.

Anlamı: Hamd, âlemlerin Rabbi, merhametli olan, merhamet eden ve Din Günü'nün sahibi olan Allah'a mahsustur. (Allahım!) Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz. Bizi doğru yola, nimete erdirdiğin kimselerin, gazaba uğramayanların, sapmayanların yoluna eriştir.

 

Kaynak : https://www.youtube.com/watch?v=Dk-FeSdy_JQ





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder